Vi skaber

Terrasser, højbede, indkørsler, gangstier m.m., skræddersyet til din have og i tæt dialog hele vejen.

Terrasser

Vi skaber terrasser efter dine behov! Terrasser i lige præcis din størrelse samt stentype som du drømmer om. Terrasser er til for os som elsker hyggen, og til os som elsker at gøre brug af vores udendørs arealer med familie og venner.

Derfor tilbyder vi selvfølgelige også – etablering af terrasser som passer til lige nøjagtigt din stil og tilpasse efter dine behov.

Indkørsel

Vi skaber indkørsler efter dine behov! Indkørslen er hovedsageligt en stor del af danskernes hjem, og er både en flot og stor del af det. Derudover er den selvfølgelig også til af en grund! Nemlig for at vores køretøjet kan køre frem og tilbage, uden af belægningen synker.

Hos Nos Creare gør vi meget ud af at kunne sammensætte dine behov for en indkørsel, og supplere med vores ideer for at få skabt en indkørsel som falder efter din smag!

Gangstier

Vi skaber gangstier og gangområder som sikre at din have får en rød tråd og samtidig giver dig mulighed for at koble de forskellige belægninger sammen, så hele din have går op i en højere enhed, og sætter godt præg for din helt egen stil

Gangstier kan være med til at angive vejen fra din havelåge og føre hver en person videre gennem din fantastiske have, og om til din helt nye og vidunderlige terrassebelægning.

Højbede

Vi skaber højbede i alle former, størrelser og farver. Vi fokuserer på at kunne give din have et lille fint touch som gør at det skiller sig ud, fra en helt almindelig belægning.

Højbed giver en fysisk afgrænsning på din ejendom, og derudover er det en rigtig god mulighed for at få skabt et “grønt område” hvor planter og blomster kan få lov til at folde sig ud i sammenspil med beton.

Bestil et tilbud

Ønsker du et tilbud på et byggeprojekt derhjemme?

Hvad enten det er terasser, indkørsel, højbede eller andet byggeprojekt.
Udfyld nedenstående felter og vi vil kontakte dig med et tilbud på din opgave.